gx logo

OUTLET JR KIWI GIRL

Κωδικός: J72D5F00011-C5000
53,00 € 26,50 €
με ΦΠΑ
Χρώμα
Μέγεθος Παπουτσιού
Ύψος Τακουνιού
  • Χωρίς Τακούνι

Περιγραφή
Περιγραφή Χρώματος: Μπέζ
Ύψος τακουνιού: Χωρίς τακούνι
Αποστολές

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, η GX Shoes συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική εταιρία Speedex. Για παράδοση προϊόντων συνολικής αξίας 50 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παράδοση συνολικής αξίας κάτω των 50 ευρώ, η χρέωση των μεταφορικών είναι 2 ευρώ + 2,20 ευρώ επιπλέον, σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες από λοιπές χώρες Ε.Ε. η GX Shoes συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική εταιρία FedEx. Για παράδοση προϊόντων συνολικής αξίας 120 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ για παράδοση συνολικής αξίας κάτω των 120 ευρώ, η χρέωση των μεταφορικών είναι 18 ευρώ.

Επιστροφές

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός  15 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που τα παραλάβατε εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Για την Ελλάδα, καλέστε την Speedex και για τις λοιπές χώρες της Ε.Ε., επισκεφθείτε την ιστοσελίδα FedEx.com. Τα έξοδα επιστροφής είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη αλλαγή. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη ταχυμεταφορική ή πραγματοποιήσετε αλλαγή για περισσότερες από μία φορές στην εκάστοτε παραγγελία, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@gxshoes.gr, ή τηλεφωνήσετε στο (+30) 2310 778444, (Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-16:30).

Σύνδεση

 

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι